Eva Hagerfors Tandläkare

Det är inspirerande att vara både tandläkare och företagare. Mest tillfredställse känner jag i min roll som tandläkare. Många patienter har jag fått följa under 30 år. Att få förtroendet att sköta om fyra generationers tandhälsa i samma familj gör att jag känner uppskattning i mitt arbete. Tack vare mina duktiga medarbetare har verksamheten utvecklats och vi välkomnar varje vecka nya patienter.

Efter avslutad tandläkarexamen 1980 i Göteborg återvände jag till Värmland och började jobba inom Folktandvården. När jag fick möjligheten att ta över en tandläkarpraktik i Karlstad öppnade jag egen mottagning och har sedan 1983 jobbat privat. 1997 var det dags att flytta till en nybyggd mottagning i Åhlénshuset. Att få vara med och utforma lokalen till tandläkarpraktik var en spännande process. Efter en omfattande vattenskada har vi sedan totalrenoverat mottagningen.

Min fritid tillbringar jag gärna vid vår stuga och jag rör mig ute i naturen så ofta jag kan. Fysisk aktivitet i form av träning på Friskis&Svettis, stavgång, skidåkning och turer med långfärdsskridskor är en bra omväxling till jobbet.

 

Välkommen till oss!

Kontakta oss för tidsbokning eller om du har frågor angående våra behandlingar »

« Tillbaka till Om Oss